Over ons

image description
Royal Class Logistics is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot dé specialist onder de logistiek dienstverleners.

Verschil maken we in de hele logistieke keten: van internationaal voorraadbeheer tot distributie, en van technische, logistieke diensten tot hoogwaardig beveiligd transport en service-logistiek. Wij trekken de sprint van begin tot eind. Want succes zit vaak niet aan het begin van de keten, maar aan het einde, bij uw klant.

Onze mensen hebben passie voor hun vak en zijn ervaren. Bij Royal Class Logistics heeft u één aanspreekpunt voor de hele logistieke keten. Onze klanten kunnen overal op dezelfde hoge kwaliteitsstandaard rekenen: in termen van service, flexibele oplossingen, transparantie en een slim en veilig logistiek proces. Die hoge kwaliteit wordt mede bepaald doordat we lokale markten kennen en lokale maatwerkoplossingen bieden.

NIWO vergunning

Uiteraard rijden al onze voertuigen met de vereiste NIWO vergunning.

image description
image description
Resultaat is wat telt

Klanttevredenheid is ons doel. Bij Royal Class Logistics willen wij dit samen met u bereiken. Door onze 10 jaar ervaring kunnen we know-why aan know-how verbinden. Als speciaalzaak onder de logistiek dienstverleners bieden wij maatwerk. Door onze geïntegreerde dienstverlening en flexibiliteit zult u altijd in staat zijn om uw verplichtingen na te komen. Onze oprachtgevers kunnen hun producten snel, tegen de laagste kosten en op het juiste moment aan hun klanten leveren.

Van veel markten thuis

Binnen verschillende sectoren hebben we unieke kennis ontwikkeld. Doordat we kennis en ervaring aan elkaar hebben gekoppeld, kunnen we logistieke oplossingen bieden die 1-op-1 aansluiten bij de behoeften en verwachtingen van uw klanten. Dit doen we in het hele logistieke proces, van begin tot eind.

loader