Koeriersdiensten

Koeriersdiensten

image description

Met onze koeriers & pakketdiensten kunt u pakketten naar het binnenland en buitenland versturen. Voor alle soorten pakketten bieden wij een betrouwbare oplossing.

Royal Class Logistics is opgericht in 2009 en is gevestigd in Helmond (provincie Noord-Brabant). Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is het vervoer van pakketten met bestelbussen. Dagelijks vervoeren wij meer dan 5000 pakketten over heel Nederland voor onze klanten. Wij hebben een uitgebreid klantenbestand zoals grote pakketvervoerders zoals PostNL en DHL. Yasin en Marcos werken al jaren in de transportbranche. Omdat de tijd rijp was om ook eens te gaan investeren in hun eigen toekomst hebben Yasin en Marcos de knoop doorgehakt om zelf een koeriersbedrijf te starten. Wij vinden transparantie belangrijk en u weet waar u aan toe bent!

Door de ruime ervaring in het vak weten Yasin en Marcos precies wat de valkuilen zijn en kunnen zich daarom onderscheiden door net even wat verder te gaan dan andere koeriersbedrijven. De service en klanttevredenheid staat bij ons daarom ook hoog in het vaandel! Verder staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Als logistieke dienstverlener met meer dan 10 jaar ervaring weten wij als geen ander dat het bij logistieke dienstverlening niet gaat om mooie woorden alleen. U wilt een goede en betrouwbare koerier( Of logistieke partner) waarbij uw goederen op een snelle en correcte wijze worden vervoerd en de afspraken over het op tijd leveren worden nagekomen. Service en flexibiliteit zijn onze kernwaarden. Wij zorgen ervoor dat uw producten gegarandeerd op de juiste tijd en op de juiste plaats zijn. Wij komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken en een u een voorstel te doen wat u naast een verhoging van de kwaliteit van dienstverlening, ook een aanzienlijke kostenbesparing zal opleveren. U zoekt een logistieke partner of koerier? Daarbij verwacht u minimaal een dienstverlener waarbij betrouwbaarheid, continuïteit en de beste service voorop staat. Royal Class Logistics voldoet aan die verwachting. Ook 's nachts en in het weekend kunt u ons bereiken en rijden wij u nationale of internationale vracht. Belt u eens, u zult blij verrast zijn.

loader