Nieuws

image description

Wagenpark

Door ons omvangrijke wagenpark, uitgebreide transport management systeem en ervaren chauffeurs kan Royal Class Logistics elk soort transport aanbieden. Voor elk soort zending hebben wij een passende auto. Wij denken graag met u mee in de logistieke uitdagingen waar u voor komt te staan en biedt geheel vrijblijvend een passende oplossing.

image description

Collega's gezocht.

Wil jij een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Lijkt het je spannend om met klanten in contact te staan want de klanten kijken naar je uit en vertrouwen op je. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf, op de weg en aan de deur. Kun jij die verantwoordelijkheid aan, werk je graag zelfstandig, ben je fit en vind je het leuk om onze klanten blij te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Word pakketbezorger bij Royal Class Logistics. Je kunt van 24 tot 40 uur per week werken tegen een marktconform salaris. Solliciteer vandaag nog.

REAGEREN
image description

Opleiding binnen het bedrijf

Ben jij gemotiveerd, heb je doorzettingsvermogen en wil je werken in het transport en logistiek, maar op je cv ontbreekt het net dat ene ‘papiertje’? Wij willen graag dat onze werknemers een toekomst hebben binnen het bedrijf en investeren daarom in persoonlijke groei. Binnen Royal Class Logistics kijken we samen met je naar wat jouw ambities zijn en daarom bieden wij binnen onze organisatie verschillende opleidingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidstrainingen, rijbewijzen … Start met de kleine wagen en groei door naar de vrachtwagen. Leren door te doen!

image description

Royal Class Logistics wordt gewaardeerd met een 9!

Uit het klanttevredenheidsonderzoek van 2018 worden onze diensten gewaardeerd met een 9! Met een respons van 83% geven onze relaties Royal Class Logistics een prachtige 9. Met name op het gebied van leverings- betrouwbaarheid, service en prijzen wordt Royal Class Logistics het hoogst gewaardeerd door haar relaties.

loader